Jenny Beacraft

Actriu

Una mica sobre mi

Vaig néixer a Chicago, Illinois, i mentre m'agradava veure el millor de Jazz i Blues a qualsevol nit de divendres, vaig aprofitar l'exploració d'altres llocs. Després d'una parada a Nova York d'uns quants anys em vaig traslladar Barcelona, on he estat des de 2007. Des de llavors he obtingut el meu passaport espanyol, he après tant el català com el castellà, i he seguit treballant com a actriu en tots els formats i mitjans.

A Espanya he tingut el plaer de treballar amb molts directors amb talent, com Antonio Chavarrías, Cesc Gay i Bigas Luna. Formada al Conservatori del Teatre de la Universitat de Carnegie Mellon i després a l'Escola Philippe Gaulier, he interpretat papers des de Shakespeare a Carol Churchill passant per nous treballs d'escriptors nord-americans i europeus. Sóc membre del Teatre del Enjòlit, la llarga trajectòria de més de deu anys es pot veure en teatrenjolit.com. També vaig ser nominada a la Millor Actriu de Repartiment en els Premis de la Crítica del Teatre per la meva feina en Traduccions, produïda per La Perla29.

A més de la meva feina en teatre i cinema, treball en doblatge i he creat moltes veus d'estranys aliens i desenes de nois i noies animades, a més de prestar la meva veu a anuncis i documentals. El meu somni secret és ser un cantant de jazz i, per sort, he tingut l'oportunitat de cantar en molts dels rols que he tingut.

Pots descarregar el meu CV en aquest link.